Fetter Nóra

15 évig dolgoztam az ötcsillagos budapesti szállodák rendezvényeinek világában, melynek során szebbnél-szebb virágdekorációk, esküvők dekorációinak elkészítését követhettem végig testközelből. Ezután döntöttem el, hogy szeretném magam kipróbálni dekoratőrként is.

A rengeteg ügyféllel és párral folytatott beszélgetésnek hála hamar ráhangolódok arra, mit is szeretne a pár, könnyedén szót értek mindenkivel. Ez a helyszínekkel történő kommunikációt is nagyban megkönnyíti a munkánk során. Imádjuk, hogy minden párral más stílusú, másfajta gondolkodást igénylő projektekben mélyedhetünk el.

Kislány korom óta vonzottak az esztétikus dolgok, és minden, amihez kreativitás, képzelőerő kellett. Az előbbiekhez párosult Olaszország iránti rajongásom, melynek eredményeképpen ennek a gyönyörű nyelvnek az oktatásából szereztem diplomámat. Csodálom az életvitelüket, életigenlésüket, stílusukat.

Krisztivel nagyszerűen kiegészítjük egymást, így együtt vágtunk bele ebbe a nem mindennapi kalandba, melyet ugyanazzal a szenvedéllyel élünk meg.

Walczer Krisztina

Életem első csokrát még gyerekkoromban kötöttem, az otthoni kerti virágokból. Azóta sem felejtettem el nagymamám boldog arcát. Ez volt talán az első olyan visszajelzés Nekem, hogy milyen örömet is tud okozni az ember, ha valakinek valami szépet készít. Aztán jött a rajz, a festés, a tánc, de végül mérnök lettem. A csomagolástervezés világában merültem el, amit nagyon élveztem.

Mindig fontos volt számomra, hogy egy ajándékot milyen módon adok át, hogy egy családi ebéden az asztal milyen módon van megterítve, ha ünnep van, akkor díszbe öltözzön az egész ház. Aztán azon kaptam magam, hogy gyűjtögetek, keresem az egyedi különleges tárgyakat, kiegészítőket. Talán ez az a pont, ami a mérföldkő sok dekorációval foglalkozó ember életében.

Azt vallom, hogy az esküvő napja egy csoda, az a nap egy életre szóló élmény – azon a napon olyan emberek gyűlnek össze, akik a számunkra a legfontosabbak, és Mi olyan dolgot élünk meg, ami egyszeri és megismételhetetlen. Lehetünk egy laza-bohém pár vagy vágyhatunk királyi pompára – a lényeg, hogy a Nagy napunk tükrözzön minket és Mi a legjobban érezzük magunkat benne.

Amikor az ember találkozik egy hasonlóan kreatív emberrel, aki ugyanúgy gondolkodik, mint ő, és jól kiegészítik egymást, az soha nem véletlen. Nórival ilyen volt már az első beszélgetés azon a tanfolyamon, ahol pont ezt a csodálatos szakmát kezdtük tanulgatni. Tele vagyunk élménnyel, tapasztalattal és vággyal, hogy ezzel foglalkozzunk, és hogy a Csodához mi is hozzájárulhassunk.