Fetter Nóra

Több, mint egy évtizede az ötcsillagos budapesti szállodák rendezvényeinek világában mozgom és szebbnél-szebb virágdekorációk, esküvők dekorjainak elkészítését követhettem végig, testközelből, míg eldöntöttem, szeretném magam kipróbálni dekoratőrként is.
Krisztivel nagyszerűen kiegészítjük egymást, így együtt vágtunk bele ebbe a nem mindennapi kalandba.
A rengeteg ügyféllel és párral folytatott beszélgetésnek hála hamar ráhangolódok arra, mit is szeretne a pár, könnyedén szót értek mindenkivel, mely a helyszínekkel történő kommunikációt is nagyban megkönnyíti a munkánk során.
Imádjuk, hogy minden párral más stílusú, másfajta gondolkodást igénylő projektekben mélyedhetünk el.
Kislány korom óta vonzottak az esztétikus dolgok, és minden, amihez kreativitás, képzelőerő kellett, mindehhez pedig párosult Olaszország iránti rajongásom, melynek eredményeképpen ennek a gyönyörű nyelvnek az oktatásából szereztem diplomámat. Csodálom az életvitelüket, életigenlésüket, stílusukat. Ez az a fajta könnyed, elegáns stílus melyet a Millefiori Dekor-ban szeretnénk képviselni.

Walczer Krisztina

Életem első csokrát még gyerekkoromban kötöttem az otthoni kerti virágokból. Azóta sem felejtettem el nagymamám boldog arcát. Ez volt talán az első olyan visszajelzés számomra, mely által felfedeztem, hogy milyen örömet is tudok okozni, ha valakinek valami szépet készítek. Aztán jött a rajz, a festés, a tánc és végül mérnök lettem 😊. A csomagolástervezés világában merültem el, amit nagyon élveztem.
Mindig fontos volt számomra, hogy egy ajándékot milyen módon adok át, hogy egy családi ebéden az asztal hogy van megterítve vagy ha ünnep van, akkor díszbe öltözzön a ház.
Később azon kaptam magam, hogy gyűjtögetek, keresem a különleges tárgyakat és díszeket és tervezem az esküvőnk dekorációját. Talán ez az a pont, ami a mérföldkő sok, dekorációval foglalkozó ember életében. Ami ott létrejön egy csoda, az a nap egy életre szóló élmény, azon a napon olyan emberek gyűlnek össze akik a számunkra a legfontosabbak, és Mi olyan dolgot élünk meg ami egyszeri és megismételhetetlen. Lehetünk egy laza, bohém pár vagy vágyhatunk királyi pompára – a lényeg, hogy a Nagy napunk tükrözze a személyiségünket és Mi a legjobban, fesztelenül érezzük magunkat benne. Azt gondolom, hogy amikor találkozunk egy hasonlóan kreatív emberrel, aki ugyanúgy gondolkodik, mint mi magunk és jól kiegészítjük egymást, az sohasem véletlen. Nórival ilyen volt már az első beszélgetés azon a képzésen, ahol pont ezt a csodálatos szakmát kezdtük el tanulgatni.
Tele vagyunk élménnyel, tapasztalattal és vággyal, hogy a nagy napotok, eseményetek, vagy épp csak az otthonotok szebbé tételéhez hozzájárulhassunk.

Keressetek bennünket a közösségi médiában is!

Készítette: Baranyaweb